Directie

Corry de Lange

Corry is een ervaren interim directeur en commissaris. Met haar ondernemersachtergrond en corporate governance expertise levert zij een belangrijke bijdrage om Breedband Hollands Kroon als solide organisatie neer te zetten.

Raad van Commissarissen

William Wijnker

William Wijnker is voorzitter van de Raad van Commissarissen. Oprichter en DGA van WCJ Wijnker Holding BV, de moedermaatschappij van Dutch Design Engineering Steel Constructions kortweg Dudescon BV, WVL Staalbouwers BV, Arcabox BV en Intersteel Construction Service Nigeria Ltd.

Coen Knook

Coen Knook is agrarisch bedrijfsadviseur, een echte man van de praktijk met grote gebiedskennis. Tot 2006 is hij akkerbouwer geweest in de Wieringermeer.

Simon Bos

Simon Bos is eigenaar van een bedrijf in interimmangement in de IT. Simon heeft bij KPN gewerkt en verschillende functies bekleed binnen het IT-werkveld. Hij heeft onder andere jarenlang glasvezelnetten gerealiseerd in Amsterdam, Schiphol en voor KPN Quest in West-Europa. Hij is op dit moment werkzaam als manager IT van het ROC Friesepoort in Leeuwarden.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door

Postcode Check

Komt u in aanmerking voor een aansluiting op het supersnelle glasvezelnetwerk? Doe hier de postcode check.