Kabeltex Standaard

Het standaard pakket wordt inclusief gratis eerste smartcard geleverd. Met de smartcard kunnen 60+ (30+ HD en 25+ SD) TV-zenders worden bekeken, inclusief de zenders van Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5. Het abonnement kan worden uitgebreid met extra TV-zenders en/of extra smartcards. Zonder smartcard zijn op alle TV-aansluitingen in de woning 25+ TV-zenders (SD) te ontvangen. Wilt u alle zenders kunnen ontvangen, dan is een smartcard nodig.

Indien u uw TV's aansluit met behulp van een coaxkabel heeft u geen extra apparatuur nodig. Wel moet uw TV geschikt zijn voor DVB-C. Maakt u gebruik van een netwerkkabel (UTP-kabel), dan is voor iedere TV een settopbox noodzakelijk.

Kabeltex GO

Het zenderaanbod is gelijk aan het standaard pakket, maar uitgebreid met interactieve TV. Via de APP van Kabeltex kunt u zowel in huis als buitenshuis (bijvoorbeeld in de tuin of op vakantie) kijken naar live TV op tablet, smartphone of computer (40+ zenders). Daarnaast kunt u via de APP 25+ zenders interactieve TV kijken (begin gemist, pauze live en 7 dagen terugkijken). Interactieve TV op vaste TV is ook mogelijk met behulp van een een settopbox (de Entone Aria) die u kunt huren (€ 4 per maand) bij Kabeltex. Het interactieve account is geschikt voor drie apparaten.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door