Raad van Commissarissen benoemd

De Coöperatie Breedband Hollands Kroon begint steeds meer vorm te krijgen. Naast de directie is nu ook de Raad van Commissarissen aangesteld. Met enige trots kunnen we de namen prijsgeven: William Wijnker, Freddy Dijkman, Coen Knook, Cees Roem en Simon Bos. Lees hier verder.

Ruim duizend medestanders

Steeds meer mensen in de gemeente Hollands Kroon weten inmiddels het initiatief van de aanleg van een glasvezelnetwerk binnen de gemeentegrenzen te vinden. Ruim duizend medestanders hebben zich ingeschreven. Dit moeten er echter veel meer worden. Daarom roepen wij iedereen ouderwets op: Zegt het voort! Als iedereen minimaal één persoon enthousiast maakt voor het initiatief hopen we in januari reeds een verdubbeling te realiseren. Vervolgens herhalen we dit kunststukje nog een keer om als een olievlek Hollands Kroon te veroveren. 

Actieve groep vrijwilligers

Inmiddels is een enthousiaste groep vrijwilligers actief om het project Breedband Hollands Kroon tot een succes te maken. Er wordt druk gewerkt aan reclame langs de weg, een Facebook-actie en een actie voor verenigingen. Wilt u zich aansluiten bij deze groep actieve vrijwilligers? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@breedbandhk.nl, of vul het contactformulier in.

Keuze providers en aanbod abonnementen

In het tweede kwartaal van 2015 zult u de mogelijkheid krijgen om daadwerkelijk een abonnement af te sluiten. Met dit abonnement krijgt u toegang tot internet, TV en telefonie via het glasvezelnetwerk. Om u de abonnementen aan te kunnen bieden moeten eerst nog onderhandelingen met providers worden gevoerd. De komende periode zullen dan ook met diverse providers gesprekken worden gevoerd. Op basis van deze gesprekken worden twee providers geselecteerd die u een breed aanbod kunnen doen. Bij de selectie van de providers wordt onder meer rekening gehouden met de kwaliteit van de diensten, de kwaliteit van de service, een variërend aanbod, en uiteraard de prijzen van de abonnementen. Heeft u zelf nog wensen met betrekking tot de selectie van de providers? Laat het ons weten.

Mede namens de vele actieve vrijwilligers wensen wij u een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2015!

 

Breedband Hollands Kroon

Dit project is mede mogelijk gemaakt door