Bekendmaking abonnementen medio april

Een spannende tijd breekt aan. Medio april zullen wij de abonnementen aanbieden die u kunt afsluiten om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk. Met het bekend maken van deze abonnementen worden uiteraard ook de prijzen bekend. Direct nadat wij de abonnementen bekend hebben gemaakt start ook de voorinschrijving. Tijdens de voorinschrijving kunt u reeds abonnementen afsluiten. Deze betaald u uiteraard pas vanaf het moment dat het glasvezelnetwerk bij u thuis daadwerkelijk is aangesloten.

Met de bus on tour

Tijdens de voorinschrijving zullen directie en vrijwilligers van de coöperatie met de breedbandbus "on tour" gaan. Wij komen letterlijk bij u langs om u uit te leggen welke abonnementen u kunt afnemen, welke kosten daarmee samenhangen, hoe de aansluiting in zijn werk gaat enzovoort. Heeft u nog vragen? Stel ze in de bus aan één van onze vrijwilligers.

Bent u ook zo enthousiast over ons initiatief? En wilt u meehelpen om het tot een succes te brengen? Ga dan mee op de bus. Meld u aan via info@breedbandhk.nl en kom naar onze vrijwilligersavond op donderdag 9 april in het gemeentehuis De Ontmoeting, De Verwachting 1 te Anna Paulowna. Vanaf 20:00 uur wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken en wordt u uitgelegd hoe u een actieve bijdrage kunt leveren aan de realisatie van het glasvezelnetwerk.

Breedband Hollands Kroon

Dit project is mede mogelijk gemaakt door