Honderdste aanmelding

De interesse voor glasvezel is duidelijk voelbaar. Begin oktober heeft de honderdste medestander zich gemeld. Dhr. Bert Westhoff heeft daarvoor als waardering een taart ontvangen. Bij het opstellen van deze nieuwsbrief staat de teller overigens bijna op de 300. Maar dat zijn er nog niet genoeg! Heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds. U zit daarmee nog nergens aan vast, maar geeft wel aan dat u interesse heeft in een toekomstige aansluiting op uw eigen glasvezelnetwerk. Doe het vandaag nog en stimuleer ook uw vrienden, familie en bekenden om zich ook via de website aan te melden.

Komende informatiebijeenkomsten

De komende weken staan er nog diverse informatiebijeenkomsten gepland. Hierbij worden Hippolytushoef, Middenmeer, Den Oever, Oude en Nieuwe Niedorp en Wieringerwerf en omgevingen van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. De exacte data en locaties vindt u op de website. Zegt het voort!

Vrijwilligersavond

Op 7 november is er een vrijwilligersavond gepland. Iedereen die zich als vrijwilliger heeft aangemeld is uitgenodigd bij deze avond aanwezig te zijn. Tijdens de avond wordt besproken welke activiteiten er nog uitgevoerd moeten worden en welke van deze activiteiten door de vrijwilligers uitgevoerd kunnen worden. Heeft u zich nog niet aangemeld als vrijwilliger, maar wilt u wel graag een bijdrage leveren? Meld u aan via het contactformulier op de website.

Breedband Hollands Kroon

Dit project is mede mogelijk gemaakt door