Abonnementen aangeboden vanaf 27 april

Goed nieuws, de abonnementen zijn bekend!  Vanaf 27 april zal de  "vraagbundelingsfase" formeel worden gestart. Tijdens deze fase gaan we actief abonnementen verkopen en trekken de medewerkers en vrijwilligers van Breedband Hollands Kroon onze gemeente in. Met de inmiddels ingerichte breedbandbus zullen evenementen en verschillende gebieden worden bezocht. In de bus kunt u zien wat de mogelijkheden zijn, hoe de aanleg van het glasvezelnetwerk verloopt en kunt u informatie krijgen over de abonnementen. U kunt onze bus natuurlijk ook zelf opzoeken. Wilt u weten op welke data we waar te vinden zijn? Kijk op onze website en Facebook-pagina.  In deze fase willen we alle inwoners van de gemeente bereiken dus u zult ons ook op andere manieren tegenkomen. U ontvangt een glasvezelkrant, er wordt aandacht besteed aan ons project in de pers en we zullen actiever worden op het gebied van Social Media. Om te vraagbundelingsfase te kunnen laten slagen hebben we ook uw hulp nodig! Bij voldoende inschrijvingen op de abonnementen kunnen we het netwerk pas daadwerkelijk aanleggen. Wilt u ook meehelpen om voldoende abonnementen op te halen? U kunt zich nog aanmelden als vrijwilliger. Stuur een email naar info@breedbandhk.nl.

Drie abonnementen voor consumenten

In eerste instantie worden voor de consumentenmarkt drie abonnementen aangeboden. Deze zijn:

Alles in 1 Basis Alles in 1 Extra Alles in 1 Power
€ 54,95 per maand € 59,95 per maand € 64,95 per maand

Snelheid (download/upload):
100/100 Mbit/s

Snelheid (download/upload):
200/200 Mbit/s
Snelheid (download/upload):
300/300 Mbit/s

Voor bewoners van het buitengebied, die geen beschikking hebben over een coax (kabel) aansluiting, zijn wij genoodzaakt om een buitengebiedtoeslag te berekenen. Deze toeslag is maximaal € 15,00 per maand. Dit bedrag wordt lager naarmate er meer abonnementen kunnen worden afgesloten.

Maatwerk voor bedrijven

Bedrijven in de grootzakelijke markt kunnen een specifiek bedrijfsabonnement afsluiten. Dit zijn abonnementen waar geen TV bij wordt aangeboden. Wel zijn de pakketten zeer specifiek in te richten op het gebied van snelheden, VoIP, vaste IP adressen enzovoort. Aangezien deze pakketten allemaal als maatwerk worden aangeboden, worden hier geen standaardtarieven gehanteerd. Vraag naar de mogelijkheden tijdens de vraagbundeling.

 

Breedband Hollands Kroon

Dit project is mede mogelijk gemaakt door